Efterlysning
Det här projektet, som började litet och spontant, har vuxit sig ganska stort. Många välgörare vill vara med och hjälpa oss att få barnen till skolan med lunch och därmed en bättre start i livet.

Nu är det dags att ta nästa steg
Vi har startat den ideella föreningen Sponsor Light Sweden och registrerat vår verksamhet i Sverige. För att vi ska kunna få bankkonto och Swish-nummer osv behöver vi registrera oss med 90-konto. Fördelarna är många: det blir tryggt för er givare, det ger oss möjlighet att söka större sponsorer utanför bekantskapskretsen mm. Våra administrativa kostnader är minimala idag, 125 kr i månaden till Simon som roddar allt på plats och överföringsavgifter som Moa betalar. Med 90-konto kommer vi att behöva en auktoriserad revisor.  Det kostar pengar som vi i enlighet med hur vi jobbar skulle önska gick till barnen.

Känner du någon auktoriserad revisor som kan tänka sig jobba ideellt eller för en symbolisk ersättning? Är du en själv eller har du något annat bra förslag på lösning? Vi gör ett jättejobb tack vare era pengar, det gör verkligen skillnad.

Hälsningar Moa